оферти отговарят на вашите критерии за търсене. Разглеждане
 1 - 5  
Съхрани това търсене
Страници   <<   1   >>  
Предишни 100
Следващите 100

Заглавие Клас Град Тип на имота Площ m2 Цена Дата
Магазин под наем Наеми Карлово Магазин 75 540 лв. 23/01/2018

Имотна агенция "Ви Ай Инвест" Ви предлага ъглов магазин под наем в новопостроенна луксозна сграда. Квадратура - 75 кв.м. Имота се намира в центъра на града в непосредствена близост до Клуб Бакарди и Медицински център Вита Мед. Налична е масивна витрина, която дава възможността за поставянето на атрактивна реклама. Статут - магазин за промишлени стоки. Подходящо е за магазин, офис, кабинет, шоурум и др. Цената е без ДДС.

Прочети повече »

Магазин под наем Наеми Карлово Магазин 16 450 лв. 08/12/2017

Имотна агенция "Ви Ай Инвест" Ви предлага магазин в новопостроенна сграда в центъра на гр. Карлово. Имота се намира в непосредствена близост до Полицията. Чиста квадарта - 16 кв.м. Помещението е подходящо за както за магазин, така и за офис.

Прочети повече »

Магазин под наем Наеми Карлово Магазин 151 750 лв. 11/10/2017

Имотна агенция "Ви Ай Инвест" Ви предлага просторен магазин изцяло на партерно ниво в новопостроенна луксозна сграда в центъра на града. Състои се от търговско помещение, слад и санитарен възел. Налични са два входа. Има възможност за преразпределение на вътрешното пространство. Помещението ще бъде отдадено завършено до ключ. Височина 3,2 метра. Статут - магазин. Имота е подходящ за магазин, офис, представителство, шоу рум, аптека или медицински кабинет.

Прочети повече »

Магазин под наем Наеми Карлово Магазин 145 9 лв. / кв.м. 29/09/2017

Имотна агенция "Ви Ай Инвест" Ви предлага просторен ъглов магазин под наем в новопостроенна сграда. Квадратура - 145 кв.м. Има възможност за преразпределение на вътрешното пространство. Имота се намира в центъра на града в непосредствена близост до Клуб Бакарди и Медицински център Вита Мед. Налична е масивна витрина, която дава възможността за поставянето на атрактивна реклама. Статут - магазин за промишлени стоки. Помещението е с три входа. Подходящо е за магазин, офис, кабинет, шоурум и др. В цената се включва ДДС.

Прочети повече »

Магазин под наем Наеми Карлово Магазин 28 350 лв 29/09/2017

Имотна агенция "Ви Ай Инвест" Ви предлага магазин под наем в новопостроенна сграда. Имота се намира в центъра на града в непосредствена близост до Клуб Бакарди и Медицински център Вита Мед. Състои се от търговка част, малко предверие и санитарен възел. Налична е масивна витрина, която дава възможността за поставянето на атрактивна реклама. Статут - магазин за промишлени стоки. Помещението е подходящо за магазин, офис, кабинет и др.

Прочети повече »

Страници   <<   1   >>  
Предишни 100
Следващите 100